Brandbilseng

  5.499,00 kr. Inkl. moms
  Levering 1-2 dage (Møbler 1-2 uger) - Fri fragt ved køb over 999kr
  Få stk. tilbage
  SCFT201
  2 Varer

  Nu skal denne brand bilseng skal til ildebrand og der er kun 1 minut før den skal trykke afgang og være kørt fra garagen på værelset. Sådan er livet som brandmand, når man har en brand bilseng og skal være klar til at rykke ud. Far kan måske godt blive lidt misundelig over at der holder en brand bilseng på værelset og hvis i er heldige kan i måske få lov til at hjælpe med at vaske den flotte brandbilseng. Bliver jeres barn holdleder er der mange ting at holde styr på. Vennerne fra mandskabet skal jo gøre som den lille holdleder siger. Stigen hænger klar bag på brandbilsengen og pulverslukkeren hænger på siden, lige klar til brug. Husk at tænde de blå lygter når du køre ud. LED lys i forlygterne, så man kan se noget på vej til ildebrand.

  Antal

  Temasengene fra Vipack er lavet i højeste kvalitet og gennemgår streng kvalitetssikring på deres fabrik Belgien. Vi hos Zapinn er derfor glade for at kunne levere hele Vipacks flotte sortiment i børnesenge samt juniorsenge. 

  Motiver på Vipacks børnesenge er malet eller monteret på sengen, så der ikke er nogle klistermærker, der falder af. Oven på malingen er der lavet en slutlakering så sengen fremstår i en utrolig lækker og robust kvalitet.

  Mål: L223cm x B101,3cm x H101cm

  Madrasmål: 90cm x 200cm

  Anbefalet fra 4år

  Madras medfølger ikke.

  SCFT201
  2 Varer

  datablad

  Størrelse
  Madrasmål: 90 x 200
  Frame Size
  Mål: L223 x B101,3 x H101

  Download

  Samlevejledning SCFT201

  Sådan samler du din nye temaseng

  Download (1.08M)

  Relaterede varer (Der er 16 relaterede varer)

  close Shopping Cart

  Registrer ny konto

  Har du allerede en konto?
  Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode