Brandbil køjeseng

  8.499,00 kr. Inkl. moms
  Levering 1-2 dage (Møbler 1-2 uger) - Fri fragt ved køb over 999kr
  SCFTBB19
  5 Varer

  Brandbilkøjeseng er alle drenges drøm. De fleste små drenge har drømt om at blive brandmand, og nu kan du give dit barn muligheden for at blive brandmand på sit eget værelse. Der er mange timers leg i denne seng, når dit barn kører til brand. Fantasien kan få fri løb i en flot brandbilseng og det kan også sagtens være at det bliver sjovere at sove i sin egen bilseng, når nu man er fuldtids brandmand i denne smarte brandbilseng.

  Og når dit barns brand kollega kommer på besøg, er der masser af plads i bilsengen. Så alle kan være med på udrykning. Med garanti en seng, som kan få de fleste børn til at kigge en ekstra gang. 

  På brandbilsengen er mange af motiverne lavet i træ, hvilket sikre at du ikke har klistermærker som falder af. 

  Antal

  Temasengene fra Vipack er lavet i højeste kvalitet og gennemgår streng kvalitetssikring på deres fabrik Belgien. Vi hos Zapinn er derfor glade for at kunne levere hele Vipacks flotte sortiment i børnesenge samt juniorsenge. 

  Motiver på Vipacks børnesenge er malet eller monteret på sengen, så der ikke er nogle klistermærker, der falder af. Oven på malingen er der lavet en slutlakering så sengen fremstår i en utrolig lækker og robust kvalitet..

  Mål: L210cm x B104cm x H130cm

  Madrasmål: 90cm x 200cm

  SCFTBB19
  5 Varer

  datablad

  Størrelse
  Madrasmål: 90 x 200
  Frame Size
  Mål: L210 x B104 x H130

  Relaterede varer (Der er 16 relaterede varer)

  close Shopping Cart

  Registrer ny konto

  Har du allerede en konto?
  Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode