Velkommen og tak fordi du kigger forbi

Zapinn.dk

Målsætning for kundeservice

Vi har gennem hele processen med Zapinn.dk haft høj kundeservice som en punkt. Det er jo let nok bare at skrive, så derfor har vi sørget for at alle vores kunder kan kontakte os på chat, e-mail og naturligvis telefon.

Vi har sørget for et sagssystem, så de henvendelser der kommer via webshoppen får et sagsnummer. Dette sagsnummer får du naturligvis også ved kontakt gennem telefon og chat. Derved sørge vi for, at du altid får svar på dine spørgsmål og intet går tabt.

Vi har åbningstider på telefonen fra kl. 17:00 til kl. 22:00. Og hvorfor så det? Svaret er ganske enkelt. vi tager telefonen når du er hjemme fra arbejde og derfor kan sidde sammen med dit barn, eller familie og få support.

Jamen, så har i sikkert lukket for telefonen i weekenden?

Nej, vi har selvfølgelig åben for kundeservice hele weekenden fra kl. 10:00 til kl. 18:00, både lørdag og søndag.

Det synes vi er god kundeservice! Har du forslag til, hvordan vi bliver Danmarks bedste til kundeservice, skal du endelig bare skrive.

Historien bag Zapinn.dk

Begge ejere Michael og Morten er kollegaer i mere end bare Zapinn.dk. Vi er begge brandmænd og hjælper når borgerne har brug for det. Det betyder også at vi engang imellem ikke kan tage telefonen, hvis vi begge er kørt til brand eller andre ulykker. Til gengæld ringer vi altid tilbage til dig, hvis du har lagt en besked, skrevet på chatten eller sendt en e-mail.

Vi blev begge begejstret for vores brandbilsenge og ville gerne give vores passion som brandfolk videre til børn i hele landet. Og derfor er jeres børn altid velkommen til at ringe til os og spørge om livet, som brandmand. Zapinn.dk udviklede sig hurtigt fra kun bilsenge til mange flere produkter. Og faktisk opretter vi ca. 50 nye produkter pr. uge, som løbende bliver vist på shoppen.

Leverandører

Vi kender vores leverandører, da vi siden 2009 har handlet med dem og derfor kan stå inde for deres kvalitet. Vi tager derfor ikke hvem som helst ind, som leverandør og har fokus på sikkerhed og at vores produkter på Zapinn.dk overholder alle EU-sikkerhedskrav.

God fornøjelse på Zapinn.dk

De bedste hilsner
Michael & Morten

close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode