Foretrukket leverandører hos Zapinn.dk

Vi forhandler mærker fra mange kendte og mindre kendte leverandører. Det er ikke alle leverandører vi vil beskrive her, men nogle af de største mærker vi forhandler. 

BESTWAY

Her kan du blandt andet finde BESTWAY, som er en af verdens største producenter inden for pools, spa, SUP paddleboards. Produkterne fra BESTWAY er i meget høj kvalitet og du er sikker på at have god underholdning om det er en pool til haven eller et SUP paddleboard til havet. BESTWAY er en af vores fortrukket leverandører, da vi er sikre på at pris og kvalitet hænger sammen. Klik her for at se vores sortiment.

Vi glæder os til at levere jeres næste pool eller SUP board med nye modeller i 2021 i meget høj kvalitet. 

VIPACK

Vi har igennem mange år handlet med Vipack, som er leverandøre til vores højkvalitets børnemøbler. Vipack møbler er kendt for deres utrolige gode kvalitet på blandt andet temasenge/bilsenge. Her bliver alle motiver nemlig malet eller monteret på sengene, hvilket sikre kvalitets følelse, da ingen klistermærker pludselig falder af. Men Vipack er ikke bare børnesenge som bilseng eller brandbilseng, men faktisk laver Vipack masser af andre børnemøbler i meget høj kvalitet. Eksempelvis kan man i deres børnesenge serie få senge med indbygget skrivebord, som er meget pladsbesparende, hvis man eksempelvis bor i lejlighed og ikke har meget plads. 

Vipack laver almindelige børnesenge til lave priser, men samtidig i rigtig høj kvalitet. Alle sengene bliver nemlig lakeret og igen uden nogen former for klistermærker, der kan falde af. 

Gensalgsværdi af en Vipack seng er bare højere, da de selv efter mange års brug er pæne og sagtens kan sælges videre eller gå i arv til søskende. En seng er ikke bare en seng. Klik her for at se vores sortiment af Temasenge/Bilsenge fra Vipack.

Vi glæder os rigtig meget til at levere din næste børneseng og ægte Vipack kvalitet.

close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode