Badehåndklæder

Der er 13 produkter

Viser 1-12 af 13 element(er)

Aktive filtre

Badehåndklæder

I denne kategori kan du finde badehåndklæder til børn i mange forskellige farver, størrelser og med en masse sjove print. Du kan blandt andet finde badehåndklæder til børn med Disney print, som Disney’s Forzen eller et sejt håndklæde med frontfigurerne fra Sådan træner du din drage. 

Der er badehåndklæder til børn til enhver smag. Vores badehåndklæder er desuden lavet af 100%  bomuld, så du kan være sikker på at finde et badehåndklæde i høj kvalitet. Dit barn fortjener nemlig kun det bedste. 



At vores badehåndklæder er lavet af 100% bomuld, har en stor betydning for både komforten og sugeevnen i håndklædet. Du kan forvente at få et badehåndklæde til børn, der er lavet af det blødeste bomuldsstof, og en god sugeevne, så dit barn kan blive hurtig varm og tør efter et bad. 

Har du spørgsmål til vores badehåndklæder? Du er altid velkommen til at kontakte os via mail eller via telefonen. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette badehåndklæde. Husk at vi har fri fragt, så bestil et lækkert og blødt badehåndklæde i dag.

Badehåndklæder
close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode