Løbehjul

Der er 54 produkter

Viser 1-12 af 54 element(er)

Aktive filtre

Mini Skaterampe

149,00 kr.
Trickrampe fremstillet i slagfast plast. Fantastisk til brug med rulleskøjter, skateboards og løbehjul og endda fjernbetjent biler. Mini rampen er...
Læs mere

I vores kategori med løbehjul kan du finder alt i løbehjul. Et traditionelt løbehjul, et løbehjul med 3 hjul et trick løbehjul eller El løbehjul. Og mangler du noget at lave trick på, kan du også finde vores trick ramper til løbehjul og skateboards.

Få løbehjul på tilbud i dag

Det kan være en bøvlet og til tider dramafyldt affære at slæbe sine børn med på gåture og familieture, hvor man skal gå langt. Børn synes ofte det er kedeligt at gå, og mangler noget, der kan stimulere dem og underholde dem. Heldigvis har vi løsningen hos Zapinn – og så er den endda sund for dit barns fysik og motorik!

Nemlig det gode gamle løbehjul - det tidløse transportlegetøj som aldrig går af mode. Løbehjul på tilbud hos Zapinn er smarte og sjove, og får enhver tur fra A-B til at gå lidt hurtigere for børn, der synes, det er kedeligt at slentre afsted med familien. En win-win løsning for det utålmodige barn og til enhver forælder, der gerne vil have ungerne med på tur uden sure miner eller en Ipad i hånden.

Løbehjul på tilbud til enhver anledning

Det, der gør løbehjul på tilbud så smarte, er at de kan bruges til enhver lejlighed. Bor I tæt på dit barns skole, skal dit barn komme hurtigt og sikkert til og fra skole, ligesom det hurtigt kan rulle hjem og besøge vennerne tæt på. Når det gælder længere udflugter med familien i parker eller lignende, er det også dejligt nemt at pakke løbehjulet med i bilen.

Så kan børnene hurtigt og enkelt få pakket deres løbehjul ud, når de er fremme og suse afsted, mens forældre og evt. bedsteforældre kan tage gåturen i deres tempo uden utålmodige børn ved siden af. Så er familiehyggen sikret for alle generationer!

Mange fysiske fordele med et løbehjul på tilbud

Udover at sikre en masse fleksibilitet på familieturene, så er der også en lang række fordele ved at købe et løbehjul på tilbud til sit barn. Først og fremmest er løb på løbehjul en fysisk aktivitet, som styrker børns kondi og fysik. Børn skal skubbe sig fremad kontinuerligt for at få fart på løbehjulet, og løber man længe nok skal man nok få pulsen op.

Aktiviteten booster også børns motorik og giver dem en forsmag på, hvordan det er at navigere rundt i trafikken og på stier på rullende hjul. Med andre ord den perfekte start på at lære dem at finde rundt og transportere sig selv, inden de skal lære at cykle alene til skole, fritidsaktiviteter, venner mm. Du gør derfor både dig selv og dit barn en tjeneste ved at starte ud med et løbehjul på tilbud fra Zapinn.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores løbehjul på tilbud? Eller er du på udkig efter andre sjove fysiske aktiviter til børn som fx trampoliner eller skateboards og rullskøjter? Så tøv ikke med at kontakte os. Så guider vi dig gerne igennem vores sortiment af løbehjul på tilbud, samt andre muligheder for fysisk leg for dine børn.

Vi sidder klar til at besvare alle henvendelser mandag-fredag fra 17-22 og i weekenden 10-18. Du kan kontakte os på 42 578 578 eller info@zapinn.dk. Vi besvarer alle mails indenfor 24 timer. Husk vi altid har gratis fragt på alle ordre!

Løbehjul på tilbud | Altid gratis fragt! | Zapinn
close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode