Wallstickers

Der er 11 produkter

Viser 1-11 af 11 element(er)

Aktive filtre

JCB Wallstickers

199,00 kr.
Flotte bygge wallstickers, der helt sikkert vil gøre alle byggeglade børn vilde. Nu kan i lave et bygge tema på børneværelset og mon ikke jeres...
Læs mere

Wallstickers 

Mange flotte wallstickers med masser af forskellige motiver. Du kan finde enhjørning, Cars, Frost, Dinosauer, Mickey Mouse og mange flere. Der er helt sikkert noget til alle drenge og pige værelser. 

Med sjove wallstickers fra Zapinn.dk kan du dekorere og personliggøre børneværelset ligesom du vil. Vi har et stort udvalg af mange sjove og spændende wallstickers, så du kan helt sikkert finde noget til børneværelset. 

Modsat et tapet, så er wallstickers meget nemmere at klistre på væggen, og der er ikke ligeså meget arbejde tilknyttet, som med et tapet. Alle vores wallstickers er i høj kvalitet. Alle vores wallstickers, er også utrolig nemme at udskifte, hvis dit barn hellere vil have et andet motiv eller print. 

Har du brug for hjælp til at finde de helt rette wallstickers til børneværelset? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Har du spørgsmål omkring vores wallstickers, så står vi også altid klar til at hjælpe dig, så godt som vi kan. Husk at vi altid har fri fragt og hurtig levering. Så find de perfekte wallstickers til børneværelset i dag!

Wallstickers
close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode