Wallstickers og tapet

Der er 17 produkter

Viser 1-12 af 17 element(er)

Aktive filtre

JCB Wallstickers

199,00 kr.
Flotte bygge wallstickers, der helt sikkert vil gøre alle byggeglade børn vilde. Nu kan i lave et bygge tema på børneværelset og mon ikke jeres...
Læs mere

Wallstickers og tapet til børneværelset

Sæt prikken over i'et på børneværelset med smukt tapet eller wallstickers, der indrammer dit barns personlighed eller helt store interesse. Der er intet sejere for børn, end at have en super fedt værelse, der virkelig afspejler, hvem de er, og hvad de kan lide. Gå derfor all-in med super fede og seje wallstickers til børneværelset eller dekorer med det helt rigtige tapet, som du med fordel kan finde frem til sammen med dit barn. Vi har mange forskellige former for tapet, blandt andet tapet hvor du kan hænge et motiv op på en hel væg, så dit barn rigtig kan nyde synet, af de motiver, han/hun har været med til at vælge til sit værelse. Det kunne fx være et tema med Brandmand Sam, et sejt dinosaur land, Disneys Biler/Cars eller Frost - lige hvad dit barn synes er sejt! Du kan også finde super seje wallstickers med masser af forskellige motiver i vores sortiment. Vi har blandt andet flotte wallstickers med enhjørninger og masser af Disneys motiver - så der er noget til enhver smag.

Sæt prikken over i'et med super seje børnemøbler, der passer sammen med det tema, I har valgt til væggene. Så får du et komplet look til børneværelset, som uden tvivl vil skabe smil og glæde hos dit barn i mange år.

Wallstickers og tapet til børneværelset | Zapinn
close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode