Rygsække og tasker

Der er 3 produkter

Viser 1-3 af 3 element(er)

Aktive filtre

Rygtaske og skoletasker

Er du på udkig efter Smarte rygsække til børn? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi har alt fra A-Z til barnet, der både skal på tur såvel som finde den helt rigtige seje skoletaske til skolebrug. Vores skoletasker har kliklås foran på rygsækken, så dit barns rygsæk ikke glider af. Du kan også finde rygsække med seje temaer fra blandt andet Disney - så vil dit barn uden tvivl elske at gå med sin rygsæk! 

Skolerygsække til en god pris!

Barnets første skoledag er en stor og spændt dag for både børn og forældre. Du kan sikkert huske, hvordan dine forældre brugte lang tid på at gøre dig fin om morgenen, tage ”første skoledags billeder” og klemme en tåre eller to, mens du fik at vide, hvor stor du var blevet.

For børn er det en lige så stor dag. De skal møde deres nye kammerater, nye lærere og have deres hverdag et helt nyt sted. Det er stort – men også overvældende! Derfor vil man som forældre også gerne sørge for, at børnene er godt klædt på til den store dag. Første skridt er selvfølgelig at købe skolerygsække til dine børn, der kan det, de skal kunne – og som er smarte og sidder godt på dit barns ryg, så de kan komme sikkert og komfortabelt i skole uden rygproblemer eller ubehag på cyklen.

Skolerygsække fra Zapinn i høj kvalitet

Vi forhandler kun skolerygsække i høj kvalitet hos Zapinn. Vores skolesække sikrer høj komfort for dit barn, selv når skoletasken er fyldt med bøger. Du skal derfor ikke bekymre dig om, at dit barn får ondt i ryggen eller oplever gener, når de går fra cyklen til klasselokalet med deres skoletaske.

Selvom vi kun forhandler skolerygsække i høj kvalitet, sørger vi altid for at udbyde vores skoletasker til gode priser og altid med gratis fragt. En høj service er vigtig for os hos Zapinn. Når du handler hos os, kan du derfor være sikker på, at du får kvalitet for pengene, og at servicen altid er i top.

Smarte skolerygsække giver børn selvtillid

Selvom børn i skolealderen ikke er bekendt med mode endnu, så har de allerede fra en ganske ung alder dannet sig meninger om, hvad de synes, er smart. Det kan være, dit barn er helt vild med en bestemt farve eller en bestemt figur fra fjernsynet eller en tegneserie, de er helt vilde med.

Uanset hvad dit barn synes er sejt, så har vi skolerygsække i mange forskellige farver og stile, der rummer og afspejler børns mange forskellige præferencer og interesser. Det samme kan ses i vores sortiment af seje børnesenge, hvor man blandt andet kan sove i en sej racerbil eller prinsesseseng. Vi har også et stort sortiment af sejt tilbehør til børneværelset, som kan sætte prikken over i’et og skabe lige det univers, som dit barn er helt vild med. Kun fantasien sætter grænser – så gå på opdagelse sammen med dit barn, og skab lige det rum, som han eller hun ønsker.

Vi sidder klar til at hjælpe!

Har du spørgsmål til vores skolerygsække, eller vil du gerne have vejledning til, hvordan du køber både tilbehør og skoletaske til dit barn efter et helt bestemt tema eller stil? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi sidder klar til at hjælpe dig mandag-fredag fra 17-22 og lørdag til søndag fra 10-18. Du kan fange os på 42 578 578 eller info@zapinn.dk – vi besvarer alle mails indenfor 24 timer! Husk du altid kan få gratis fragt hos os uanset størrelsen på din ordre!

Billige skolerygsække | God kvalitet | Zapinn
close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode