Børneborde

Der er 4 produkter

Viser 1-4 af 4 element(er)

Aktive filtre

Børneborde 

Er du på udkig efter børnemøbler til børneværelset, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Zapinn har vi nemlige et stort udvalg af børnemøbler. Vi har blandt andet super seje børneborde med forskellige motiver fra blandt andet Disneys Frost, Mickey Mouse, Cars, prinsesser og mange flere. Der er helt sikkert et bord til dit barns værelse. 

Børneborde kan være til en stor glæde for de fleste børn. Med et børnebord fra Zapinn, har dit barn mulighed for at sidde og lege, være kreativ eller lave lektier inde på børneværelset. Frem dit barns læring og udvikling med et børnebord fra Zapinn. Du kan med fordel kombinere vores børneborde med vores børnestole

Har du pladsen og muligheden for det, så kan du med fordel også have et børnebord i stuen eller i køkkenet. På den måde, vil dit barn altid være i nærheden, hvis han/hun skulle få brug for hjælp med lektierne eller andet. Find det perfekte børnebord i dag.

Har du brug for hjælp til at finde det helt rette børnebord, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller via mail. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Børneborde
close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode