Børnemøbler

Der er 55 produkter

Viser 1-12 af 55 element(er)

Aktive filtre

Flowers Bogreol

328,90 kr.
Denne flowers reol vil holde alle små fans værelser ryddelige. Med den stærke MDF ramme og de ​​fire stof hylder i reolen, gemmes bøger m.v. pænt...
Læs mere

Seje børnemøbler

Sæt kulør på børneværelset med smarte og seje børnemøbler, som dit barn selv er med til at udvælge. At selv være med til at designe sit værelse, er rigtig stort for børn - og så er der jo bare intet bedre, end at komme hjem til et værelse med seje møbler i lige præcis det tema, som dit barn elsker. Vi har børnemøbler i en stor variation af temaer som fx Frost, Biler, Disney prinsesser, Paw Patrol, Spiderman og My Little Pony. Du finder alt, lige fra sminkebordet til lamper og gardiner til børn, så der er lidt forskelligt at vælge i mellem til indretningen. Uanset hvad dit barn synes er super sejt, har vi helt sikker børnemøbler i vores sortiment, som dit barn vil elske.   

Tag et kig i vores super seje kategori med børnemøbler. Mangler du en flot pynt til børneværelset som puder, sengetøj eller seje wallstickers, så tag et kig på vores børneværelse kategori.

Børnemøbler | Gode priser | Zapinn
close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode