Lege skummåtter

Der er 2 produkter

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre

Lege skummåtte

149,00 kr.
Kvalitets skum gulv med tal, lær tallene eller brug det til at hinke! Med denne skummåtte lærer i ubevist jeres barn tal, så det alting bliver...
Læs mere

Lege skummåtter 

Hos Zapinn.dk kan du finde et stort udvalg af lege skummåtter til børn i mange forskellige motiver og farver. Alle vores lege skummåtter egner sig især godt mindre børn. Lege skummåtter er både bløde og praktiske, der hurtigt og nemt kan samles og pakkes sammen igen på ingen tid. 

Lege skummåtterne kan bruges til mange ting, og kun fantasien sætter grænser for, hvilke sjove lege eller spændende læring der kan foregå på vores lege skummåtter. Vi har for eksempel lege skummåtter, hvor der kan laves en sjov hinkeleg med vennerne eller lege skummåtter med tal, hvor dit barn kan blive udfordret i matematiske regnstykker. Det er kun fantasien, der sætter grænse for, hvad vores lege skummåtter kan bruges til. 

Vores lege skummåtter er især velegnet til mindre børn, da måtterne, modsat vores tæpper, er langt blødere at lege på. Skulle dit barn være uheldig og falde på vores lege skummåtter, så frygt ej. Måtterne er nemlig så bløde, at dit barn kan lege sikkert og komfortabelt uden at han/hun falder og slår sig. 

Er du i tvivl om, hvilke lege skummåtter, du skal vælge? Bare rolig. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige lege skummåtter til børneværelset. Du er altid velkommen til at kontakte os. Husk også at vi altid har gratis fragt, og hurtig levering. Så sørg for at bestille et lege skummåtte i dag. Vi glæder os til at modtage din bestilling.

Lege skummåtter
close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode