Swim & Fun Professionelle pools

Der er 13 produkter

Viser 1-12 af 13 element(er)

Aktive filtre

Går du med overvejelserne om at investere i en pool, så er denne kategori helt sikkert noget for dig. Vi har i denne eksklusive kategori kun produkter fra Swim & Fun, da vi her er i en kvalitetskategori, som overstiger de andre producenter på marked. Vi har alle de professionelle produkter fra Swim & Fun som sælges til private i Danmark, Norge og Sverige. Hvad enten du mangler en sandfilterpumpe, et komplet rørsystem eller den helt rigtige varmepumpe, så er Swim & Fun din professionelle partner. 

Vi har familie pools med 10.800 liters vandkapacitet og helt op til 43.000 liters vandkapacitet. Du har mulighed for at tilvælge eksempelvis større pumpe og ved mange af vores Swim & Fun pools får du professionel sandfilter inkluderet i din pool. 

Du kan selvfølgelig også selvbygge din egen pool, hvor du tilvælger de forskellige produkter du ønsker for at skabe din drømme pool. Vil du have isolerende cover til din pool, så der ikke er et stort varmetab og vil du kombinere det med et solpanel, som ganske enkelt opvarmer din pool helt op til 4-6 grader ekstra om sommeren. Eller vil du have det professionelle filterpumpe til pool, som har kapacitet til at filtrere, så din pool er ren og vandkvaliteten er i top. 

Har du behov for den professionelle varmepumpe til din pool eller dit spa, er Swim & Fun også det rigtige produkt. Her har vi flere modeller med høj effektivitet og nogle af modellerne har wi-fi styring, så du nemt kan styre temperaturen i din pool eller spa bad. 

Swim & Fun har desuden et stort udvalg i pool robotter så din pool kan holde helt ren på en nem og bekvem måde. Disse smarte pool robotter kører simpelthen rundt selv og sørge for rengøring af din pool, præcis som du kender det fra en plæneklipper robot. Så kan du bruge tiden på det der er sjovt, nemlig at bade sammen med familien i din pool. 

Du kan få pool og spa Care basic som er et komplet sæt til at vedlige holde din pool eller dit spa bad. Som noget nyt har Swim & Fun også et UV-C system, som fjerner alger i vandet og reducere behovet for kemikalier til din pool. Her har du naturligvis også mulighed for at få tilpasset dine rørsystemer til pool eller spa, så de er optimale i forhold til din have eller terrasse. 

En pool fra Swim & Fun er sjov for hele familien. Køber du produkter fra Swim & Fun er du sikker på at du har glæde af din pool i mange år, da Swim & Fun levere muligheden for professionel vedligeholdelse. I forhold til kvalitet så er Swim & Fun en dansk virksomhed med hovedsæde i Roskilde. Du ved derfor at Swim & fun lever op til de strenge danske og europæiske kvalitetskrav. 

Lad børnene hygge sig i haven med en Swim & Fun pool og du vil helt sikkert have børn, som kan have flere timers vandsjov, hver dag. Vand og pools er altid et hit bland børn og regnestykket er simpelt, hvis du eksempelvis booker en weekend i et stort vandland. Så har du faktisk en Pool fra Swim & Fun som kan holde i mange år og skabe masser af glæde og sjov. 

Swim & Fun | Pools I Høj Kvalitet | Køb Her
close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode