Spilleborde

Der er 27 produkter

Viser 1-12 af 27 element(er)

Aktive filtre

Airhockey 168cm

1.648,90 kr.
Rigtig flot airhockey bord, hvor der er elektronisk pointtavle, præcis som du kender det fra bowling hallen. Dette smarte airhockey bord har en...
Læs mere

Poker top Rund

768,90 kr.
Super lækkert pokerbord lige til at lægge oven på spisebordet hjemme. Få en god aften med vennerne og en omgang poker med dette flotte poker bord....
Læs mere

Mini Pool

328,90 kr.
Cool lille mini poolbord. Dette bord kan du sætte på spisebordet og få et spil pool. Smart mini poolbord, der også kan bruges som gave. 
Læs mere

Seje spilleborde

Der er intet som en god omgang bordfodbold med kollegaerne på arbejdspladsen, med vennerne til festen, eller med din roomie i bedste ’Friends’ stil. Hos Zapinn har vi et stort udvalg af spilleborde i høj kvalitet og til mange timers brug. Vi har både Airhockey, bordtennis, poolpokerborde og meget mere. Få den bedste underholdning direkte hjem i stuen med et spillebord fra Zapinn.

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Hos Zapinn bestræber vi os altid efter at levere kvalitetsprodukter til faste lave priser, samt hurtig og effektiv kundeservice og levering. Når du handler hos os, får du altid fri fragt, og Zapinn er E-mærket. Har du spørgsmål til vores produkter, eller ønsker du vejledning om dit køb, er du altid velkommen til at kontakte os på info@zapinn.dk. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Du kan også ringe til os indenfor vores telefontid på 42 578 578. Vi har åben 17-22 i hverdagene og 10-18 lørdag-søndag.

Spilleborde til børn
close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode