Gyngestativer i træ

Der er 10 produkter

Viser 1-10 af 10 element(er)

Aktive filtre

Et gyngestativ i træ – den perfekte gave til børnene

Find smarte gyngestativer i træ til børn. Så kan der bruges mange timer i have med hygge og sjov. Du kan finde gyngestativer i træ med klatrevæg eller rutsjebaner. Haven er samlingspunktet for enhver familie - særligt om sommeren, når solen titter frem, blomsterne skyder op fra bedene, og den velkendte duft af kød på grillen spreder sig over naboernes hække, mens børnene løber rundt og leger. Den danske sommer i haven kan noget helt særligt, og der er intet, der glæder børn mere, end at være ude i haven og lege med deres forældre, søskende eller venner fra skolen.

Derfor er det også helt essentielt at gøre noget særligt ud af haven, så børnene har noget at lege med, når de løber rundt. Så har de voksne også bedre tid til at fokusere på at passe grillmaden, eller hyggesnakke på terrassen med et godt glas vin. Hos Zapinn har vi et stort udvalg af legeting til haven, som dine børn vil elske – prøv fx vores tidløse børne favorit: et gyngestativ i træ.Derfor skal børnene have et gyngestativ i træ i haven

At have et gyngestativ i træ i haven er belejligt af mange årsager. Først og fremmest er det et en aktivitet som børn i alle aldre kan bruge lang tid på. At gynge er sjovt, og børn elsker at udfordre hinanden i, hvem der kan gynge højest, vildest og springe længst.

Et gyngestativ i træ er også en lang og holdbar løsning, da gyngestativet kan holde i mange, mange år. Sørg blot for at anvende træbeskyttelse på dit træværk, så det bliver stærkt og modstandsdygtigt mod vind og vejr. Så vil dine børn og børnebørn kunne have mange års glæde af dit gyngestativ i træ.Suppler dit gyngestativ i træ med andre legeting

Skal børnene forkæles til den helt store guldmedalje? Så er du kommer til det rette sted. Hos Zapinn er vi eksperter i at designe haven med sjove legeting, så den bliver det rene paradis for børn i alle aldre. Mangler du fx et legehus ved siden af dit gyngestativ i træ? Så kan du se vore udvalg af flotte legehuse her.

Er dine børn vilde med vandleg, så gå på opdagelse i vores store sortiment til vandaktiviteter i haven. Skal jeres sommer i haven være noget udover det sædvanlige, kan vi også hjælpe jer: Vi har et imponerende udvalg af udendørs pools, som både børn og gæster kan få stor glæde af. Kun fantasien sætter grænser, og hvem elsker ikke en have, der er godt klædt på til sommerlige aktiviteter for store som små?Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores produkter, eller mangler du vejledning i, hvilken pool eller legeting, der passer til jeres have og behov? Så er du altid velkommen til at kontakte os på 42 578 578 eller info@zapinn.dk.

Vi sidder klar til at besvare alle henvendelser mandag-fredag fra 17-22 og i weekenden fra 10-18. Så tøv endelig ikke med at kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe! Husk vi altid har gratis fragt uanset prisen på dit køb!

Gyngestativ i træ | Gode priser | Altid fri fragt!
close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode