Legehuse

Der er 19 produkter

Viser 1-12 af 19 element(er)

Aktive filtre

Tipi Træ Legehus

5.149,00 kr.
Super sejt indianer tipi legehus i træ. Her er legehuset, der er lavet som en tipi fra indianertiden. Mon den lille høvding gemmer sig derinde?...
Læs mere

Plastik Legehus

1.029,00 kr.
Sjovt plastik legehus i friske farver. Lad børnene bruge tiden i haven og opsætte dette søde legehus, så der kan blive brugt timevis udendørs. 
Læs mere

Hvem husker ikke de nostalgiske minder fra barndommen, hvor man legede mor, far og børn i familiens legehus? Måske med bedsteforældrene eller naboens børn? Uanset hvilken årgang du er fra, har du uden tvivl leget i legehus enten som barn, eller med dine egne børn og husker hvor mange gode minder man har fra de fine træhuset. I denne kategori kan du finde flotte trælegehuse og legehuset i både træ og plastik. Vi har også legehuse i asiatisk cedertræ i meget høj kvalitet, alt efter hvad du ønsker i jeres have. Mange af legehusene leveres malet, så bestemmer du selv, om I skal male jeres lille drømmelegehus selv, eller om I skal have det leveret færdig og klar til leg.

Skal I have madtilbehør med ud i legehuset? Så tag et kig på vores legekøkken kategori med tilbehør, og giv børnene den fulde oplevelse af et lille hjem i haven.

Legehuse til børn
close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode