Udendørs

Der er 595 produkter

Viser 1-12 af 595 element(er)

Aktive filtre

Alice legehus

5.999,00 kr.
Super sødt og sjovt legehus i asiatisk cedertræ. Dette legehus er ikke bare et legehus, men et eventyr legehus. Med dette trælegehus i jeres have...
Læs mere

Udendørs leg

Hvem husker ikke de nostalgiske minder fra haven, da man var barn? Hvem kunne gynge højest på gyngestativet, lave de flotteste sandslotte i sandkassen, eller samle familien til hyggelig "plastik" middag i legehuset? Minderne er uendelige. Uanset hvilket minder du har fra barndommen i haven, har vi helt sikkert have udstyr til familien og børnene, der kan give jer fantastiske stunder sammen.

Et legehus er et fantastisk sted for børn at skabe sjove minder. Det bedste er, at et legehus kan holde utrolig mange år, hvis det blot får den rigtige pleje og er bygget af professionelle. Det kan endda gå i arv i generationer, hvor ens forældre og bedsteforældre kan dele minder fra legehuset med deres børn og børnebørn. Her på siden finder du alle slags legehuse til børn. Fra plastik til trælegehuse og legehuse i asiatisk cedertræ. Disse cedertræ legehuse er vores luksus legehuse.

Leder du efter andet sjovt til haven, som børnene kan lege med? Så tag et kig på vores hoppeborge, trælegetøj eller fjernstyrede legetøj. Husk vi altid har gratis fragt hos Zapinn!

Udendørs leg | Gode priser | Zapinn.dk
close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode