Poncho håndklæder

Der er 5 produkter

Viser 1-5 af 5 element(er)

Aktive filtre

Poncho håndklæder

I denne kategori finder du søde og sjove håndklæder til børn. Her kan du finde poncho håndklæder med motiver fra Batman, Avengers og masser af Disneys motiver fra blandt andet Cars. Poncho håndklæder er forholdvis nyt, men det har taget verden med storm. 

Fordelen ved poncho håndklæder er mange. En af fordelene ved poncho håndklæder, er at dit barn kan blive svøbt helt ind i håndklædet. På denne måde sørger du for, at dit barn når at fryse, når han/hun lige er kommet ud af badet. Vores poncho håndklæder kommer også med hætte, så du slipper for at bruge to håndklæder. Et til håret og et til kroppen. Poncho håndklæder er den smarte  to-i-en løsning. 

Derudover, så har vores poncho håndklæder også en super god sugeevne, så dit barn kan blive hurtigt varm og tør efter et bad. 

Har du spørgsmål til vores poncho håndklæder? Du er altid velkommen til at kontakte os via mail eller via telefonen. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette poncho håndklæde. Husk at vi har fri fragt, så bestil et lækkert og blødt poncho håndklæde i dag.

Poncho håndklæder
close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode