Udendørs sport

Der er 77 produkter

Viser 1-12 af 77 element(er)

Aktive filtre

Slynge Missil

31,90 kr.
Klar til at skyde slynge missilet gennem luften med en fløjtende lyd. Der er indbygget fløjte i missilet og derfor kan du høre det flyver afsted. 
Læs mere

SPLASH Bolde

75,90 kr.
3 Splash bolde til masser af vandleg. Put boldene i vand og kast dem efter vennerne. Boldene suger vand som en svamp og derfor bliver de sjove at...
Læs mere

Basketball Kurv 46cm

218,90 kr.
Basketball kurv til montering på væg. Sæt gang i basketball spillet i indkørslen og brug masser af tid udendørs. De voksne kan også være med et en...
Læs mere

Find hvad du har brug for til sommeren til leg i haven. Her kan du blandt andet finde badminton, basketball, fodbold udstyr og meget andet til leg i haven. Lav en fodboldbane til dine børn i haven og lad kampen begynde. Brug de lyse dage på hygge i haven med dine børn, og skab fantastiske minder, som I vil kunne huske hele livet igennem. Uanset hvilken sport, dine børn er til, kan du finde mål og andet udstyr i vores sportskategori, som uden tvivl kan give anledning til mange timers sjov og underholdning for store såvel som små børn.

Mangler du mere inspiration til leg i haven? Så se også vores rollespils våben, så I for alvor kan kæmpe kæmpe med manér, når I skal lege orker mod elver i de sene sommeraftenstimer.

Udendørs sport til børn
close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode