Pool rengøring

Der er 34 produkter

Viser 1-12 af 34 element(er)

Aktive filtre

Pool rengøring 

Find alt i rengøring til din pool eller spa på vores webshop. Her kan du blandt andet finde poolstøvsugere, kemikalier, klor tabletter og teststrimler. Vidste du, at du også kan finde termometer for, at tjekke at temperatur i din pool eller spa, er helt perfekt til svømmeturen. 

Men, hvordan rengør man egentlig en pool eller et spabad fra Zapinn.dk? De fleste pool rengørings problemer kræver ikke nødvendigvis altid en professionel pool montør at bearbejde. 

Vi har derfor samlet nogle gode råd og tips til, hvordan du kan vedligeholde din pool eller dit spabad. På den måde, kan du formindske chancerne for slid, skidt, og mange andre problemer, som en beskidt pool eller spabad kan resultere i. 

  • Udskyd aldrig din pool rengøring 

  • Tjek pH værdien og kemikalie niveauet i din pool hver måned 

  • Skim din pool, når der har været regnvejr 

  • Tag hånd om algevækst i poolen hurtigst muligt 

En god tommelfingerregel, når det kommer til pool rengøring, er at du har den mest basale viden indenfor pool rengøring. Så kan du aldrig gå helt galt i byen. Vi oplever, at de fleste pool rengørings problemer har simple løsninger. Men skulle dit pool rengørings problem være mere kompliceret, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi hjælpe dig så godt på vej med rengøringen af din pool eller dit spabad.

Pool rengøring og kemikalier | Fri Fragt | Køb Nu
close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode