Pool cover

Der er 34 produkter

Viser 1-12 af 34 element(er)

Aktive filtre

Pool cover 

Find den overdækning der passer til din pool. Du kan også finde pool underlag, hvis din pool skal stå steder, hvor der kan være risiko for skader på din pool. 

Der er mange fordele ved at anskaffe sig et pool cover. Det er blevet meget mere almindeligt, og det er der også en rigtig god grund til. Du kan blandt andet undgå fordampning af vandet i din pool. Vidste du for eksempel, at undersøgelser viser at 70% af vandet fra din pool fordamper uden et pool cover. Et andet problem ved en åben pool, uden et pool cover, er at der en øget chance for skidt og snavs. Dermed kan du også regne med hyppigere rengøring af din pool, hvis du ikke har et pool cover. 

Med et pool cover fra Zapinn.dk, kan du også øge sikkerheden for mindre børn. Gør dit pool område sikkert for børn, og dig selv med et pool cover. Et pool cover, kan være med til at forhindre drukne ulykke for børn i et uopmærksomt øjeblik. 

Vi har et stort udvalg af pool cover, så find et, der passer til din pool. Er du i tvivl om, hvilken type af pool cover, du bør vælge? Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt perfekte pool cover. Husk at vi altid har gratis fragt og hurtig levering! Vi glæder os til at modtage din bestilling.

Pool overdækning og underlag
close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode