Lay-Z spabad

Der er 19 produkter

Viser 1-12 af 19 element(er)

Aktive filtre

  • Spar -40,00 kr.

LAY-Z-Spa Bad Drinksholder

49,00 kr. 89,00 kr.
Med denne drinksholder får du det optimale ud af dit Lay-Z spabad. Her kan du lægge dine ting og placere to kølige drinks i holderen. Ny en dejlig...
Læs mere

Lay-Z spabad 

De kendte spabade fra Lay-Z er i helt fantastisk kvalitet. Tyk og slidstærk plast sørger for, at spa'en kan holde til lidt af hvert. Spa bade fra Lay-Z er super nemme at sætte op, de føles virkelig lækre, med opvarmning så man altid kan nyde et glas vin i haven. Her kan du også finde modeller fra Lay-L, som der nu er frostsikret. Det betyder at dit spabad simpelthen starter med at varme, når det bliver for koldt. En 2021 NYHED er også WI-FI styring af din spa, hvilket sikre at du altid har den ønskede temperatur når du skal bruge dit spabad. Lay-Z er produceret af en af verdens største producenter inden for spabade, nemlig Bestway.

Hos Zapinn.dk kan du finde de mest luksuriøse spabade. Vi forhandler kun spabade af høj kvalitet. Derfor kan du også forvente, at have glæde af dit spabad i mange år. Husk at vi har gratis fragt, og hurtig levering. Du er kun et par dage fra et dejligt afslappende spabad. Bestil dit nye spabad i dag fra vores webshop. Vi glæder os til at modtage din bestilling.

Lay-Z Spabad Billig Luksus Til Haven i 2021 | Fri Fragt | Køb Nu
close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode