Spilleborde

Der er 44 produkter

Viser 1-12 af 44 element(er)

Aktive filtre

Mini Pool

299,00 kr.
Cool lille mini poolbord. Dette bord kan du sætte på spisebordet og få et spil pool. Smart mini poolbord, der også kan bruges som gave. 
Læs mere

Den bedste underholdning hjemme i stuen!

Skal du have underholdning i hjemmet, der kan lide mere end det sædvanlige? Så er du kommet til det rette sted. Der er intet som en god omgang bordfodbold med kollegaerne på arbejdspladsen, med vennerne til festen, eller med din roomie i bedste ’Friends’ stil. Hos Zapinn har vi et stort udvalg af spilleborde i høj kvalitet og som uden tvivl vil skabe meget glæde i hjemmet eller på kontoret. Vi har både Airhockeybordtennispoolpokerbord og meget mere - alt efter hvilket spil, I bedst kan lide. Få den bedste underholdning leveret direkte hjem i stuen med et kvalitets spillebord fra Zapinn!

 

Altid gratis fragt!

Hos Zapinn bestræber vi os altid efter at levere kvalitetsprodukter til faste lave priser, samt hurtig og effektiv kundeservice og levering. Når du handler hos os, får du altid fri fragt, og Zapinn er E-mærket. Har du spørgsmål til vores produkter, eller ønsker du vejledning om dit køb, er du altid velkommen til at kontakte os på info@zapinn.dk. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Du kan også ringe til os indenfor vores telefontid på 42 578 578. Vi har åben 17-22 i hverdagene og 10-18 lørdag-søndag.

Spilleborde i høj kvalitet til de bedste priser
close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode