Børne køjesenge

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)

Aktive filtre

Brandbil køjeseng

6.999,00 kr.
Brandbilkøjeseng er alle drenges drøm. De fleste små drenge har drømt om at blive brandmand, og nu kan du give dit barn muligheden for at blive...
Læs mere

Børne køjesenge

Børne køjesenge 

Hos Zapinn kan du finde køjesenge i høj kvalitet til alle aldre. Her kan du finde køjesenge til sommerhuset eller lejligheden, hvor der ikke er så meget plads. Skal dit barn have en ny seng, men der er begrænset plads på værelset, så kan en køjeseng være svaret. Eller er du studerende og skal flytte på kollegie, hvor der også kan være trangt med plads? Så kan vi helt klart anbefale en køjeseng fra Zapinn. Har du behov for en køjeseng, hvor der er plads til tre eller en køjeseng med multifunktion, hvor der er plads til et indbygget skrivebord?. Uanset formålet, så har vi en køjeseng der passer lige til dig og dit behov. 


Børne køjesenge må gerne være lidt sjove og praktiske. Der skal både være plads til leg og læring. Derfor kan du finde en masse køjesenge til både drenge og piger i forskellige farver og former. Du kan finde det hele i vores køjeseng kategori.

Børne køjesenge
close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil adgangskode